Andreja Majhen

SPLETNA USTVARJALNA DELAVNICA


 V videu je prikazana izdelava voščilnice C6 velikosti z zamaknjenim osnovnim prepogibom in z dodanim elementom na sprednji strani. Voščilnica je primerna za pošiljanje po pošti in se jo zlahka predela na poljubno tematiko.

10,00 EUR

5,00 EUR

Voščilnica z dodatnim pravokotnikom na sprednji strani

 • Predstavitveni video
 • 20.35 min

  V videu je prikazana izdelava voščilnice C6 velikosti z zamaknjenim osnovnim prepogibom in z dodanim elementom na sprednji strani. Voščilnica je primerna za pošiljanje po pošti in se jo zlahka predela na poljubno tematiko.

  Material in pripomočki: 

  • UK Cratf 300 ali 250g bel papir
  • Lemon Craft Baby boom potiskan papir
  • Škarje, rezalnik papirja, meter, svinčnik
  • Tekoče lepilo - Tacky glue, obojestranski lepilni trak,
  Izdelava osnove: potrebujemo pravokotnik 30cm x 14,7cm; na katerem naredimo utor za prepogibe po krajši stranici z leve proti desni na 10,2cm, na 21 cm in nato odrežemo na dolžino 25cm. Iz odrezanega dela naredimo mini osnovo s klasičnim enim prepogibom. Na voščilnici je to pravokotnik 6,5cm x 13cm prepognjen na pol.


  Dekorativni papir si narežemo glede na to, kako širok rob osnove želimo videti.

O avtorju

Andreja Majhen

Sem popolna mešanica ljubeče, ustvarjalne mame in natančnega, inovativnega očeta, ki me je naučil gledati na stvari in situacije z vsaj dveh vidikov. Živim na obrobju narodnega parka Barje v osrčju Slovenije. Moji dnevi so polni takih in drugačnih presenečenj, ki jih je pripravila moja čudovita najstniška hči, samozavesten kuža in čudovit partner, ki podpira mojo domišljijo in hobije. Ustvarjam vedno in povsod, najraje pa začnem z belim papirjem in na njem pustim sledi z različnimi tehnikami in barvami. Zato je papirčkanje "my happy place". Sodelovanje s Klavdijo se je začelo v njeni mali prodajalnici na Viru, ko je organizirala ustvarjalno delavnico. Od takrat so se najine poti tolikokrat prekrižale, da sva se odločili stopati po poti skupaj. 

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (0 Ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo ustvarjalke, s katero si prišla do konca zakupljene spletne vsebine.
Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti. Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še en luškan tutorial za izdelavo DIY projekta.
Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na Ustvarjalni akademiji. Prijaviš se TUKAJ.
Več vprašanj

5,00 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke