Andreja Majhen

Ustvarjalna akademija je zastavljena tako:
Andreja bo pripravila:

 • 4 webinarji/mesec oz 40 delavnic/leto, ki jih poslušaš v svojem tempu,
 • zaprta Facebook skupina, kjer se družimo in navijamo eni za druge,
 • Zoom klici po potrebi oz 1x na teden, kjer v Facebook skupini z Andrejo odgovoriva na tvoja vprašanja.


Klavdija pa ti bom pomagala z znanjem iz mojega področja:
 • postavitev in uredite FB strani in IG profila,
 • nasveti, kako in kaj objavljati,
 • kako se lotiti prodaje izdelkov (če je to tvoja želja),
 • postavitev bloga,
 • prijave na izzive ...Po prijavi v šolo in opravljenem plačilu, ti dodam dostop do izobraževanj. Povabim te v zaprto Facebook skupino, kjer se bomo družile, si delile nasvete, komentirale izdelke, se podpirale.


Poleg tega, imaš možnost, da v skupini zastaviš vprašanja glede delavnic in Andreja bo 1 x na teden preko ZOOM-a odgovorila na vsa ta vprašanja, še enkrat na praktičnem primeru pokazala, zakaj prihaja do napak, kako lahko še izboljšaš svojo tehniko, seveda če bo potreba po tem. Večino težav rešimo že sproti s takojšnjim podajanjem informacij.


V skupini se lahko res povežete, se spodbujate in podpirate, si dajete nasvete in ideje, kako izdelke še izboljšati in jih pripravit, da bodo na koncu najboljše, kar lahko ponudiš svoji idealni stranki.


Vsak mesec bomo obdelale nove tehnike, in sicer od septembra pa do junija. Posnetki se bodo dodajali postopoma, tako da boš imela en teden časa, da osvojiš tehniko, preden bomo šle naprej.


Vsak mesec imaš na voljo vsaj 4 videoposnetke, ki se stopnjujejo od osnov do zelo zahtevnih tehnik.


Ves čas imaš 100 % podporo Andreje in mene.


Vsaka delavnica je v vrednosti 15 € in 40 delavnic znese 600 € + podpora.


Šola odpira svoja vrata v začetku septembra 2022, tudi če se nam pridružiš kasneje, ni nič hudega, ker ti bomo z veseljem pomagale, da se vključiš v izobraževanje.


Družile se bomo do konca junija 2023.Najbolj prodajno

160,00 EUR

O avtorju

Andreja Majhen

Sem popolna mešanica ljubeče, ustvarjalne mame in natančnega, inovativnega očeta, ki me je naučil gledati na stvari in situacije z vsaj dveh vidikov. Živim na obrobju narodnega parka Barje v osrčju Slovenije. Moji dnevi so polni takih in drugačnih presenečenj, ki jih je pripravila moja čudovita najstniška hči, samozavesten kuža in čudovit partner, ki podpira mojo domišljijo in hobije. Ustvarjam vedno in povsod, najraje pa začnem z belim papirjem in na njem pustim sledi z različnimi tehnikami in barvami. Zato je papirčkanje "my happy place". Sodelovanje s Klavdijo se je začelo v njeni mali prodajalnici na Viru, ko je organizirala ustvarjalno delavnico. Od takrat so se najine poti tolikokrat prekrižale, da sva se odločili stopati po poti skupaj. 

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (0 Ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo ustvarjalke, s katero si prišla do konca zakupljene spletne vsebine.
Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti. Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še en luškan tutorial za izdelavo DIY projekta.
Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na Ustvarjalni akademiji. Prijaviš se TUKAJ.
Več vprašanj

160,00 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke