Andreja Majhen

V videu je prikazana izdelava mehanizma za spinner pop up voščilnico, ki ga lahko vstavimo v različne osnove za voščilnice. Najbolje je, da si en mehanizem izdelamo za vzorec, saj je izdelava vsakega naslednjega tako lažja. Voščilnica s piratom je velikosti C6 in se lepo zloži in jo lahko pošljemo po pošti.

15,00 EUR

7,00 EUR

Spinner pop up voščilnica

 • Predstavitveni video
 • 17.25 min

  V videu je prikazana izdelava mehanizma za spinner pop up voščilnico, ki ga lahko vstavimo v različne osnove za voščilnice. Voščilnica s piratom je velikosti C6 in se lepo zloži, tako, da jo lahko pošljemo po pošti.

  Material in pripomočki:

  • UK Craft 250g bel papir 
  • osnova za voščilnico -C6
  • potiskan papir
  • dekorativni elementi
  • tekoče lepilo
  • rezalnik papirja
  • plošča in kost za utore
  • škarje, svinčnik

  Dimenzije za mehanizem:


  Pop up mehanizem: pravokotnik 3 1/2″ x 1″ (8.9cm x 2.5cm), prepogib na 1″, 2″ in 3″ (2.5cm, 5.1cm, 7.6cm).


  Spinner ročka: kvadart 1 1/2″ x 1 1/2″ (3.8cm x 3.8cm), prepogib na 3/4″ (1.9cm) samo do polovice, nato odreži nastali kvadratek.


  Spinner mehanizem: pravokotnik 4″ x 1″ (10.2cm x 2.5cm), prepogib na 3/4″(1.9cm), na 1 3/4″(4.4cm) samo do polovice, na 2 3/4″(7cm) in na 3 1/2″(8.9cm). Nato označi točko na 2″ (5.1cm) na zgornjem robu. Obrni za 90˚, prepogib na 1/2″ (2.5cm) po dolžini samo do prepogiba, ki sega do polovice. Prepogni papir na 2 3/4″(7cm) prepogibu in označi pri 1/4″ (0.6cm) Dodaj diagonlane prepogibe, ter odreži označen pravokotnik.


  Pop up element približno 7x10cm


  Spinner element približno 9x4 cm


  https://www.thecalculatorsite.com/conversions/common/inches-cm.php

O avtorju

Andreja Majhen

Sem popolna mešanica ljubeče, ustvarjalne mame in natančnega, inovativnega očeta, ki me je naučil gledati na stvari in situacije z vsaj dveh vidikov. Živim na obrobju narodnega parka Barje v osrčju Slovenije. Moji dnevi so polni takih in drugačnih presenečenj, ki jih je pripravila moja čudovita najstniška hči, samozavesten kuža in čudovit partner, ki podpira mojo domišljijo in hobije. Ustvarjam vedno in povsod, najraje pa začnem z belim papirjem in na njem pustim sledi z različnimi tehnikami in barvami. Zato je papirčkanje "my happy place". Sodelovanje s Klavdijo se je začelo v njeni mali prodajalnici na Viru, ko je organizirala ustvarjalno delavnico. Od takrat so se najine poti tolikokrat prekrižale, da sva se odločili stopati po poti skupaj. 

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (0 Ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo ustvarjalke, s katero si prišla do konca zakupljene spletne vsebine.
Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti. Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še en luškan tutorial za izdelavo DIY projekta.
Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na Ustvarjalni akademiji. Prijaviš se TUKAJ.
Več vprašanj

7,00 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke