Andreja Majhen

V videu je prikazana izdelava voščilnice s trikotnimi prepogibi zgoraj in spodaj (Miura fancy Fold). Voščilnica se plosko zloži, lahko stoji samostojno.

Primerna je za pošiljanje po pošti. 

10,00 EUR

5,00 EUR

Miura Fancy Fold voščilnica

 • Predstavitveni video
 • 13.29 min

  V videu je prikazana izdelava voščilnice s trikotnimi prepogibi zgoraj in spodaj. Voščilnica se plosko zloži, lahko stoji samostojno. Primerja ne za pošiljanje po pošti. 


  Material in pripomočki: 

  • UK Craft 250g papir za osnovo
  • potiskan papir
  • dekorativni element
  • rezalnik papirja
  • plošča za izdelavo utorov
  • ravniko, škarje, olfa nož, svinčnik
  • tekoče lepilo ali obojestranski lepilni trak

  Dimenzije v inch:

  Osnova za voščilnico: pravokotnik 5 3/4 x 10 1/2 (noga za zadaj 3 1/4 x 3) prepogib na daljši stranici na 3 1/2 in 7. S svinčnikom si na prvi (levi) črti za prepogibe označlimo 1 1/2 od zgoraj navzdol in na desni črti za prepogibe 1 1/2 od spodaj navzgor. Nato s tema točkama povežemo bližnji vogal in linijo prepogiba. Tako dobimo dva trikotnika, ki se bosta prepogibala.

  Potiskan papir: 3 kom 3 1/4 x 5 1/2 (za 3/8 skrajšamo male trikotnike, da pašejo na osnovo).


  Dimenzije v cm: 

  Osnova za voščilnico: pravokotnik, 30cm x 14,8cm; prepogib na 10 cm in 20 cm. Na levem prepogibu od zgoraj navzdol s svinčnikom označimo 4cm, na desnem prepogibu pa od spodaj navzgor 4cm. Nato s tema točkama povežemo bližnji vogal in linijo prepogiba. Tako dobimo dva trikotnika, ki se bosta prepogibala. Potiskan papir 3 kom 9,5 cm x 13,8 cm

O avtorju

Andreja Majhen

Sem popolna mešanica ljubeče, ustvarjalne mame in natančnega, inovativnega očeta, ki me je naučil gledati na stvari in situacije z vsaj dveh vidikov. Živim na obrobju narodnega parka Barje v osrčju Slovenije. Moji dnevi so polni takih in drugačnih presenečenj, ki jih je pripravila moja čudovita najstniška hči, samozavesten kuža in čudovit partner, ki podpira mojo domišljijo in hobije. Ustvarjam vedno in povsod, najraje pa začnem z belim papirjem in na njem pustim sledi z različnimi tehnikami in barvami. Zato je papirčkanje "my happy place". Sodelovanje s Klavdijo se je začelo v njeni mali prodajalnici na Viru, ko je organizirala ustvarjalno delavnico. Od takrat so se najine poti tolikokrat prekrižale, da sva se odločili stopati po poti skupaj. 

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (0 Ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo ustvarjalke, s katero si prišla do konca zakupljene spletne vsebine.
Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti. Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še en luškan tutorial za izdelavo DIY projekta.
Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na Ustvarjalni akademiji. Prijaviš se TUKAJ.
Več vprašanj

5,00 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke