Andreja Majhen

SPLETNA USTVARJALNA DELAVNICA


V videu je predstavljena izdelava ležeče voščilnice z zanimivimi prepogibi na sprednji strani. Voščilnice je C6 velikosti in je primerna za pošiljanje po pošti.

10,00 EUR

5,00 EUR

Enostavna 3d voščilnica s prepogibi spredaj

 • 16.32 min

  V videu je predstavljena izdelava ležeče voščilnice z zanimivimi prepogibi na sprednji strani. Voščilnica je C6 velikosti in je primerna za pošiljanje po pošti.

  Material in pripomočki:

  • UK Cratf 300 bel papir
  • Lemon Craft Silence potiskan papir
  • škarje, rezalnik papirja, meter
  • rezalna šablona ovali (Crealies) in napis (Najlepši Par) 
  • tekoče lepilo - Tacky glue, obojestranski lepilni trak, obojestranski 3d lepilni trak
  Izdelava osnove: papir za osnovo odrežemo na 29,5cm x 10,5cm, prepognemo na pol, na prvi strani naredimo utore za prepogibe z obeh krajših robov proti sredini na 1cm in 4cm.


  Potiskan papir za sprednjo stran: 2 x 0,6cm x 10cm; 2 x 2,7cm x 10cm; 1 x 6,5 x 10cm in dekorativni izrezi


  Potiskan papir za notranjo stran: 1 x 14,5 x 10cm in dekorativni element, ki služi kot zatič.

O avtorju

Andreja Majhen

Sem popolna mešanica ljubeče, ustvarjalne mame in natančnega, inovativnega očeta, ki me je naučil gledati na stvari in situacije z vsaj dveh vidikov. Živim na obrobju narodnega parka Barje v osrčju Slovenije. Moji dnevi so polni takih in drugačnih presenečenj, ki jih je pripravila moja čudovita najstniška hči, samozavesten kuža in čudovit partner, ki podpira mojo domišljijo in hobije. Ustvarjam vedno in povsod, najraje pa začnem z belim papirjem in na njem pustim sledi z različnimi tehnikami in barvami. Zato je papirčkanje "my happy place". Sodelovanje s Klavdijo se je začelo v njeni mali prodajalnici na Viru, ko je organizirala ustvarjalno delavnico. Od takrat so se najine poti tolikokrat prekrižale, da sva se odločili stopati po poti skupaj. 

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (0 Ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo ustvarjalke, s katero si prišla do konca zakupljene spletne vsebine.
Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti. Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še en luškan tutorial za izdelavo DIY projekta.
Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na Ustvarjalni akademiji. Prijaviš se TUKAJ.
Več vprašanj

5,00 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke