Andreja Majhen

SPLETNA USTVARJALNA DELAVNICA


V videu je prikazana izdelava osnove za voščilnico, ki nam ponuja veliko površin za dekoriranje, primerna je pošiljanje po pošti in jo zlahka oblikujemo na poljubno tematiko.

10,00 EUR

5,00 EUR

Cik-Cak voščilnica s tremi prepogibi

 • Predstavitveni video
 • 10.13 min

  V videu je prikazana izdelava osnove za voščilnico, ki nam pomuja veliko površin za dekoriranje, primerna je pošiljanje po pošti in jo zlahka oblikujemo na poljubno tematiko.

  Materail in pripomočki:

  • UK Craft 250 papir bel
  • LemonCraft Grow old with me potiskan papir
  • rezalne šablone Crealies krogi
  • škarje, rezalnik papirja, meter, svinčnik
  • tekoče lepilo - 
  Izdelava osnove: na pravokotniku domenzije 29,5cm x 14,7mm; izdelamo utore za pregobibe po krajši stranici od desne proti levi na 10,5cm, 19cm in 27,5cm. Po daljši stranici na zgornjem robu odrežemo 2cm širok trak, ki sega do zadnjega prepogiba na desni strani. Potrebujemo še 6cm x 10,7cm velik kartonček.


  Dekorativni papir si narežemo glede na to, kako širok rob osnove želimo videti.

O avtorju

Andreja Majhen

Sem popolna mešanica ljubeče, ustvarjalne mame in natančnega, inovativnega očeta, ki me je naučil gledati na stvari in situacije z vsaj dveh vidikov. Živim na obrobju narodnega parka Barje v osrčju Slovenije. Moji dnevi so polni takih in drugačnih presenečenj, ki jih je pripravila moja čudovita najstniška hči, samozavesten kuža in čudovit partner, ki podpira mojo domišljijo in hobije. Ustvarjam vedno in povsod, najraje pa začnem z belim papirjem in na njem pustim sledi z različnimi tehnikami in barvami. Zato je papirčkanje "my happy place". Sodelovanje s Klavdijo se je začelo v njeni mali prodajalnici na Viru, ko je organizirala ustvarjalno delavnico. Od takrat so se najine poti tolikokrat prekrižale, da sva se odločili stopati po poti skupaj. 

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (0 Ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo ustvarjalke, s katero si prišla do konca zakupljene spletne vsebine.
Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti. Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še en luškan tutorial za izdelavo DIY projekta.
Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na Ustvarjalni akademiji. Prijaviš se TUKAJ.
Več vprašanj

5,00 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke