Klavdija Zavrl Finec

1. sklop delavnic: Otroci
   Tu najdete ideje, ki so primerni za izdelavo v vseh letnih časih. Tako za punčke kot za fantke.


2. sklop delavnic: Otroci - Velika noč
    Tukaj se nahajajo ideje, kjer boste našli dekoracijo, ki vam bo krajšala čas v obdobju Velike noči. Tako za punčke kot za fantke.


3. sklop delavnic: Otroci - Božič
    Tukaj se nahajajo ideje, kjer boste našli dekoracijo, ki vam bo krajšala čas v obdobju Božiča. Tako za punčke kot za fantke.

Brezplačno

Brezplačno

O avtorju

Klavdija Zavrl Finec

V prvi vrsti sem Klavdija, samosvoja in polna idej. Težko sem na miru in hitro se naveličam enoličnih stvari, zato se mi mora ves čas nekaj dogajati :) Sledim svojim sanjam in sem srečna.  To ne pomeni, da kdaj ne padem (skoraj vsak dan), da kdaj ne jočem (o, pa še kako) ... to samo pomeni, da se znam pobrati in to zelo hitro, da si znam obrisati solze in iti v nov dan z nasmehov na obrazu :)
Sem mnenja, da ni nujno, da je vsak dan lep, je pa v vsakem dnevu nekaj lepega!
Sem mama trem nadebudnežem, dvema sinovoma in hčeri, žena zelo potrpežljivemu možu, nato pa podjetnica s srcem in dušo.
Zato te bom z velikim veseljem popeljala v svet podjetništva in ti pokazala, kako iz hobija narediti biznis.

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (0 Ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo ustvarjalke, s katero si prišla do konca zakupljene spletne vsebine.
Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti. Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še en luškan tutorial za izdelavo DIY projekta.
Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na Ustvarjalni akademiji. Prijaviš se TUKAJ.
Več vprašanj

Brezplačno

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke